dimecres, 15 d’octubre del 2008

Gràcies, gràcies a tots!

L’arribada a casa va ésser molt emocionant.

Desprès de 24 de transitar vagarosament pels aeroports del món, (Katmandú, Doha i finalment Madrid), arribem al nostre destí, Lleida.

A l’estació de Lleida, amb familiars i amics varem compartir mirades, abraçades i somriures de complicitat en directe, érem un altre cop tots plegats !

Molts ens esperaven rebre avui dimecres 15, però finalment varem canviar la tornada pel diumenge anterior, malgrat tant sols eren tres dies, optaren per retrobar-nos abans amb el nostres. Ja ho teníem tot fet i després d’estar 7 cops a Katmandú, pocs racons ens queden per descobrir. La veritat es que tant sols teníem un nord, tornar per compartir...

Molts heu tingut dificultats per accedir als missatges del blog, dir-vos que el sistema demanava registrar-se i era un xic complicat. Ja ho millorarem !

Agrair-vos les moltes trucades, els emails, les mostres d’afecte pel carrer... gràcies. Ha estat un cim de moltes persones, heu estat molts els que heu espentejat amunt, i després cap a baix. Moltes gràcies.

1 comentari:

  1. Ei Juanjo, ja pot enviar qui vulgui comentaris com anònim.
    Rebràs un correu al gmail cada vegada que algú ho faci (de la manera que sigui) i podràs acceptar o rebutjar el comentari abans de publicar-ho.
    Apa, bon viatge...
    Teresa

    ResponElimina