dimarts, 23 de setembre del 2008

ESPERANT

Juanjo palejant la neu de la seva tenda

Des que vàrem baixar de fer el porteig al camp I (CI), portem 4 dies reclosos al camp base (CB), a 4850 m. No para de ploure i nevar, el monsó es resisteix a deixar-nos. A les nits hem de sortir a palejar la neu que posa a prova la resistència de la tenda de campanya. Tot el que no és moll es troba humit; és un xic desesperant, la humitat et va calant a poc a poc. Desitgem veure el sol com la sal a la cuina de casa.
Ahir l’Edurne va haver de fer una trucada urgent al nostre odontòleg de Lleida, en Josep Qui: un problema bucal va ésser solventat per telèfon via satèl•lit a 9.000 km. de casa. La societat de la immediatesa bé ha de tenir algunes avantatges. Demà intentarem anar a dormir al CI i estar un parell de dies si la climatologia ens ho permet i si la tenda de campanya que vàrem deixar plantada ha soportat els continus temporals de neu.
Fa nou anys, aquesta història del Manaslu va començar de la mateixa manera, amb un empatx de neu ...Un altre dia us explicarem com és la nostra vida quotidiana al camp base.

Petons i abraçades

6 comentaris:

  1. Ànims Juanjo i tota la resta! Ni neu ni queixals ferits podran amb vosaltres. Us desitjo un solet esplèndit demà al matí!

    Una abraçada ben forta!

    Edu

    ResponElimina
  2. Segur que sortirà el sol ben aviat,
    endavant, segur que anirà bé
    Xavier

    ResponElimina
  3. Paciència, tu ja saps el que és això, segur que el temps canviarà a millor.
    Una abraçada,
    Núria

    ResponElimina
  4. PAPI A LA FOTO ESTAS MOLT GUAPO, QUÈ FA GAIRE FRED TREIENT LA NEU DE LA TENDA DE CAMPANYA?. ADEU T'ESTIMO MOLT

    ResponElimina
  5. Tranquil Little, "tras la tempestad...".
    Ostres, això del dentista m'ha fet pensar: "com us ho feieu quan no portaveu telèfons mòbils i us agafava mal de queixal a 5.000 metres?.
    Té raó l'Aina, et senta bé el fred.
    Molts ànims.

    ResponElimina
  6. Tanta neu resulta empipadora,paciència, qualsevol nit pot sortir el sol.
    Esperem que el temps millori aviat.
    Força amic.
    Toni B.

    ResponElimina