dijous, 4 de setembre del 2008

Juanjo Garra portarà la bandera de Lleida al cim del Manaslu


Expedició de l'alpinista lleidatà Juanjo Garra al Manaslu (8163m) a l'Himàlaia

Data de publicació: 1/9/2008

L'esportista formarà part de l'equip de televisió del programa Al filo de lo imposible, on també participaran Sebastian Àlvaro i l'alpinista Edurne Pasaban

ESPORTS

L'alpinista lleidatà Juanjo Garra afronta el cinquè 8000 de la seva carrera amb l'expedició Lleida al Manaslu (8163m) a l'Himàlaia. Garra, que ha iniciat el viatge al Nepal aquesta mateixa tarda, formarà part de l'expedició del programa AL filo de lo imposible de TVE. Abans d'emprendre el camí, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, li ha lliurat avui la bandera de la ciutat i li ha agraït que porti amb orgull "el nom de Lleida i la vinculació de la ciutat amb la muntanya".

El paer en cap ha destacat que Juanjo Garra és un dels esportistes d'elit de la nostra ciutat: "Lleida té grans esportistes en molts

àmbits i especialment en el món de la muntanya". També han acompanyat Garra en la presentació de l'expedició el president del Centre Excursionista de Lleida, Juan Ramon Segura, que ha expressat l'orgull del centre de comptar entre els seus companys amnb un "esportista de primera línia com el Juanjo Garra, un primer espasa del himalaisme".

Juanjo Garra ha recordat el seu primer intent de coronar un 8000, l'any 1991 amb el Centre Excursionista de Lleida i ha explicat que l'any 99 ja va intentar coronar el Manaslu. Ara hi tornarà amb un "equip excel·lent que compta amb els millors de l'estat". Garra ha explicat que porten un any treballant en l'ascensió a la 8a muntanya més alta del món. Es preveu que l'expedició duri un mes i mig. L'alpinista ha recordat que en el món de la muntanya "s'aprenen molts valors, però un d'ells és renunciar", quan s'està a punt de fer un cim i finalment no és possible. Les persones interessades a seguir l'expedició ho podran fer per mitjà del bloc www.juanjogarra.blocspot.com.
L'esportista lleidatà ha agraït el suport de la Paeria, del Centre Excursionista i de les empreses lleidatanes espònsors Federòptics Bellera i Unipreus per dur a terme l'expedició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada